OVER MIJ

Hilda Alblas, Unieke Vrouw, kledingcoach, personal shoppen, personal shopper

Hoi, ik ben Hilda!

Christen, 45 jaar, happy married, en moeder van 9. En het is waar: never a dull moment ;-)...

 

Naast het fulltime moeder zijn, hou ik enorm van volleyballen, wat ik dan ook elke maandagavond doe. En natuurlijk bij heerlijk weer in de tuin, of op vakantie! Ik hou van de vrijheid van het strand en de zee. Maar dan wel met een mooie boulevard op de achtergrond. Een citytrip maak je mij ook helemaal blij mee! Barcelona combineert het beste van beide, dus zeker één van mijn favorieten! En wat dacht je van de trein naar Londen of Parijs? Hoe leuk is het, dat je binnen no-time in een ander land kunt zijn, cultuur kunt snuiven, terrasjes kunt pakken en kunt shoppen?!!! Ik ben dan ook verliefd geworden op het respectvolle gedrag van de Londenaar en de nonchalant elegante stijl van de Parisienne!

 

Denk nou niet dat ik Nederland vergeten ben... Want Leeuwarden, Arnhem en Utrecht zijn zeker favoriet!

 

Van buiten lijk ik (meestal) heel rustig, maar mijn brein staat nooit uit. Pik alle signalen op, ook de non-verbale. Heb zowel rust nodig, als uitdaging. Ik ben dan ook een extroverte introvert ;-)... En probeer op een luchtige, relativerende manier met het leven om te gaan. Accepteren wat er op je pad komt, en naar Boven kijkend, in afhankelijkheid weer door gaan!

 

Sinds 6 jaar ben ik KledingCoach & PersonalShopper. Een hele mond vol, maar heel simpel en praktisch komt het erop neer dat ik je met alle liefde adviezen geef over kleur & stijl! Mijn aanpak is: 'Elke vrouw is mooi en uniek gemaakt!', 'Draag vooral waar jij je prettig in voelt!' & 'Laat zien wie jij bent!'.  Geen veroordeling, maar juist oog voor jouw unieke persoonlijkheid. En die verbinding van je innerlijk met je uiterlijk, dát is mijn uitdaging! Want: laat aan de buitenkant zien wie jij van binnen bent! Het geeft me enorm veel voldoening om jou uiteindelijk de deur uit te zien gaan, vol zelfvertrouwen en met een lach op je gezicht. 

 

Misschien twijfel je nog, maar bedenk dat investeren in jezelf, je uiteindelijk ook zoveel voordeel (én vernieuwde eigenwaarde) gaat opleveren. Een eerste indruk kun je namelijk maar één keer geven! En die is in 7 seconden gemaakt! Ja écht! In 7 seconden heeft iemand al een beeld van jou gekregen! 

 

Mag ik een stukje dichterbij jou komen? Ik vind het een enorme eer!

 

Liefs, Hilda